Δωμάτια
Περιγραφή και φωτογραφίες των χώρων

Η βίλα αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια όλα en-suite δηλαδή όλα τα υπνοδωμάτια έχουν το δικό τους προσωπικό μπάνιο και επίσης υπάρχει άλλο ένα μπάνιο κοινής χρήσης στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ντους.
Το κτίριο αποτελείται από το ισόγειο και τον πρώτο όροφο. Η κεντρική πόρτα βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου όπου είναι και το parking.
Από εκεί μπαίνουμε στον κυρίως χώρο που είναι ευθεία και δεξιά το σαλόνι και ακριβώς αριστερά είναι η κουζίνα. Αριστερά της κουζίνας είναι το μπάνιο κοινής χρήσης. Ακριβώς απέναντι από το μπάνιο κάτω από την σκάλα που οδηγεί στον άνω όροφο είναι μια μικρή αποθήκη που έχει μέσα το πλυντήριο ρούχων.

Στην συνέχεια είναι δύο δωμάτια, στο δεξί μας χέρι είναι η κυρίως κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο με διπλό ύψος που στο ταβάνι συνδυάζεται αρμονικά το ξύλο και μέρος της Σιδηροκατασκευής. Έχει ένα super king size κρεβάτι 1,80 χ 2,00 m. Διαθέτει ντους. Έχει μια πολύ μεγάλη μπαλκονόπορτα με υπέροχη θέα στην θάλασσα.
Ευθεία βρίσκεται ένα πολυλειτουργικό δωμάτιο το οποίο είναι κατάλληλο να δεχθεί από άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Δωμάτιο και το μπάνιο είναι σχεδιασμένο με βάσει τις τελευταίες προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ ώστε να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση από τα άτομα με ειδικές ανάγκες και των συνοδών τους.
Όλοι οι χώροι εσωτερικοί (εκτός του ορόφου) είναι σχεδιασμένοι ώστε να εξυπηρετούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες και υπάρχει παντού πρόσβαση με αναπηρικό καροτσάκι (ειδικές ράμπες κ.α..)

Στην συνέχεια ανεβαίνουμε την σκάλα για την πρόσβαση στον άνω όροφο. Στο δεξί μας χέρι έχουμε το μεγαλύτερο δωμάτιο του ορόφου, είναι σαν ένα “studio“. Διαθέτει ένα μικρό κουζινάκι και ένα μικρό ψυγείο, ιδανικό για την παρασκευή πρωινού. Διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες που συνδέονται μεταξύ τους που χωράνε άνετα δύο η τρείς ξαπλώστρες.
Διαθέτει δυο μονά κρεβάτια 0,90 χ 2,00 m που ενώνονται μεταξύ τους εάν ζητηθεί καθώς και έναν άνετο καναπέ που γίνεται κρεβάτι εάν χρειαστεί.

Στο αριστερό μέρος της σκάλας είναι το μεσαίο δωμάτιο, ένα ευρύχωρο δωμάτιο με θέα στην θάλασσα. Έχει δύο μονά κρεβάτια 0,90 χ 2,00 m που και αυτά εάν χρειαστεί μπορούν να γίνουν ένα διπλό. Το μπαλκόνι του χωράει άνετα ένα τραπέζι με δύο καρέκλες.
Συνεχίζοντας ευθεία βρίσκουμε μπροστά μας μια αποθήκη ιματισμού καθώς και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (rack internet, τηλεοράσεων, κ.α) και στο αριστερό μας χέρι είναι το τελευταίο δωμάτιο του σπιτιού. Είναι ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο δωμάτιο καθώς διαθέτει εκτός από το μπαλκόνι (ίδιο με το διπλανό δωμάτιο) και ένα πλευρικό παράθυρο ύψους 1 χ 2,00 m με φανταστική θέα στην κοιλάδα. Επίσης λόγω της θέσης του έχει μοναδική θέα σε πολλές μεριές. Διαθέτει ένα πολύ ευρύχωρο μπάνιο με πολύ ποιοτικά υλικά. Διαθέτει ευθεία μπανιέρα.

Back to top