Τοποθεσία

Βρείτε μας στο νέο website μας: https://villakoutami.gr/

Η βίλα απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το φημισμένο Ναυάγιο. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη θέα από ψηλά μέσω ειδικής εξέδρας. Διαφορετικά μπορούμε να πάμε με σκάφος από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου που είναι σε απόσταση 2500 μέτρων η από την παραλία του Μακρύ Γιαλού που είναι σε περίπου την ίδια απόσταση.
Στην διαδρομή θα απολαύσουμε τις επίσης φημισμένες γαλάζιες σπηλιές.
Υπάρχουν πολλά πράγματα να δούμε στην γύρω περιοχή όπως το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Κρημνών, την πολύ παλιά εκκλησία και το περίβολο της Παναγίας της Αναφωνήτριας που ασκήτεψε ο Άγιος Διονύσιος και συγχωρέσε τον φονιά του αδερφού του, το υπέροχο Καμπί με τον φημισμένο σταυρό και πολλά άλλα.

Η περιοχή διαθέτει κοντά αρκετά εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και clubs/snack bars. Για πιο έντονη νυχτερινή ζωή υπάρχουν οι Αλυκές, Τσιλιβή, Λαγανάς και η πόλη της Ζακύνθου από 12 έως 30 χιλιόμετρα απόσταση.
Επίσης πάρα πολύ κοντά υπάρχουν φανταστικά μονοπάτια για πεζοπορίες για τους λάτρεις της φύσης. Επίσης σε 2 χιλιόμετρα απόσταση υπάρχει το Peligoni Club που έχει θαλάσσια σπορ όπως windsurfing, ιστιοπλοΐα κ.α.

Back to top